Presseklipp om Rundbrenner Records' artister

The Men They Couldnt Shave

thementcs.jpg/

It's Just Restlessness
Rockeweb skriver:

"Musikalsk er dette en klar vinner, en plate du kan elske fra start til Ål. Man får altså servert dette i en boks med to cd-er, og en 76 siders bok med tekster, bilder og historie. For meg som har fulgt bandet en stund, og omtalt bandets forrige album, så er jo dette likevel noe annet da, ikke bare fordi det er så ruvende og innholdsrikt med antall låter, men tekstene er jo også helt på høyde med de flotte låtene, og det finnes egentlig ikke fyllstoff her. Melodiene sitter rett i hjertet, det er rock, country og ballader i skjønn forening, med nydelige tekster, bare hør på vidunderlige og pianodrevne "A barefoot cowboy" på "Slidin"". Skaff deg denne!"


thementcs.jpg/

It's Just Restlessness
Rockmag skriver:

"Produksjonen er upåklagelig. De har gjort et imponerende stykke arbeid. Jeg er spesielt imponert over Larsens tekster. Jeg vet ikke hvor Mr Larsen oppholder seg til daglig, men han skriver som om han skulle bodd hele livet i Texas. Tekstene er kjemisk frie for de klisjeene vi andre som ikke snakker cowboy til daglig lirer av oss når vi skriver låter. Og historiene har en ekthet og varme som er sjelden, uansett sjanger og utgangspunkt."


thementcs.jpg/

It's Just Restlessness
Groove.no skriver:

"Et produkt bestående av både musikk med sjel, og ikke minst at lyden presenteres med en godt innpakket fysisk vare. The Men They Couldn't Shave har med It's Just Restlessness skapt musikk som passer i bilen, på kjøkkenet, stua, badet og på jobben. Når artister legger hele sjela i sine utgivelser vitner det om et nært kjærlighetsforhold til egen musikk, og ikke minst bekreftes respekten overfor platekjøperne og fansen."


thementcs.jpg/

It's Just Restlessness
Altcountryforum (Nederland) skriver:

"Svett og svingende musikk, rett fra tarmen. Energisk rock og strålende juveler. Honky tonk og punk. Et prestisjeprosjekt!"


thementcs.jpg/

It's Just Restlessness
Rootstime magazine (Belgia) skriver:

"Også i Norge kan det komponeres vakre americana-sanger. Dette låter så amerikansk at selv yankee-aksenten ikke er overraskende."


thementcs.jpg/

It's Just Restlessness
Hamar Arbeiderblad skriver:

"Javisst er det galskap, og javisst er det smålekkert også! Aldri tidligere i karrieren har skjeggstubbkara hatt et tightere sound.
- Trond Svendsen"


sommerfugl.jpg/

Ragin' Butterflies
Rockeweb skriver:

"Ragin’ Butterflies strutter av godt humør, frisk spelling og solide melodier…kan ikke si annet enn
at denne plata er kjempebra. Gratulerer folkens – skiva er herved anbefalt"


sommerfugl.jpg/

Ragin' Butterflies
Panorama.no skriver:

""…anstrøk av Jokke og den råheten som preget hans Valentinerne…men kast inn en klype Neil
Young, Willie Nelson, Johnny Cash og Bob Dylan, så nærmer man seg hva det handler om her…
Jeg gleder meg til oppfølgeren av denne ubarberte pub-perla!"


sommerfugl.jpg/

Ragin' Butterflies
Glåmdalen skriver:

"Det er sjelden kost å høre et band med så stor spilleglede hvor produsenten har beholdt så mye av
bandets ubarberte eleganse."


sommerfugl.jpg/

Ragin' Butterflies
Hamar arbeiderblad skriver:

""Med tanke på hvor bra Americana-musikk, Dylan, Springsteen, Young, selger i Norge, bør dette
romeriksbandet ha lyse framtidsutsikter. The Men They Couldn't Shave har lett, og de har funnet. Formen...De har funnet sin sjel.""


fox.jpg/

42nd Street Electric Fox
Romerikes Blad skriver:

"Gruppa imponerer med artige arrangement og et nostalgisk lydbilde med gitarer og klassisk orgel.
Dette er en ujålete rocke-cd, med mengder av fantasi."


cactus.jpg/

Stories From Cactus Motel
Romerikes Blad skriver:

"Denne gang har de ubarberte levert et nærmest helstøpt countryalbum. Kreativiteten er stor, og fine arrangement og en herlig mystisk og øde stemning gjør dette albumet svært hørbart.
"


cactus.jpg/

Stories From Cactus Motel
Hamar Arbeiderblad skriver:

"Plata låter lekkert rent produksjonsmessig og minner om et soundtrack, Tarantino lusker liksom rundt i krokene her.Var det opp til oss, ble Stories from Cactus Motel folkeie. "


cactus.jpg/

Stories From Cactus Motel
RadioIndy - Xavier P. skriver:

""Stories from Cactus Motel" by the humorously named The Men They Couldn't Shave is a pleasant collection of well-crafted acoustic/country tunes. Majestic acoustic guitars serve as this CD's strongest captivator and draw listeners in with a tight grasp. "Up North" stands out for just this reason; its graceful acoustic intro quickly becomes etched into one's memory. Moreover, the vocals on this album are refreshingly unique, adequately raw, and compellingly emotional. Lyrically, The Men They Couldn't Shave brings a nice mix to the table : a little bit of wit, a lot of relevance, and a nice dose of introspection. Other standout tracks include "The Ballad of Old Henri P.," "Ghost Dance Shirt," and the hilarious "A Tough Man Left Town."
All in all, "Stories from Cactus Motel" is fun, highly relatable, and musically outstanding."


Rundbrenner Records

utgir i all hovedsak norsk rootsmusikk, med underarter av punk og country.

Selskapet har eksistert siden 1990, og har hele tiden satset på å gi smalere typer musikk en mulighet til å nå ut til et litt større publikum.

Vi er spesielt stolte av å være opphavsmenn til sjangeren Nordicana, som blant annet The Men They Couldn't Shave er hovedeksponenter for!

Rundbrenner Records' katalog

Nyheter

Over to måneder siden
01.02.2016 - 15:03:19

cover

Viseesigjen er tittelen på fersk plate fra Roy & Rypejegerne - januar 2016.

Les mer

© 2010 Rundbrenner Records | Design & utvikling: Rune Nummedal