Presseklipp om Rundbrenner Records' artister

Nilsen's Southern Harmony

nilsen

Hardcore Roadhouse Gospel
Arild Rønes - Rockmag skriver:

"Tekstene er sterke og fungerer perfekt sammen med låtenes like sterke melodier og arrangementer. Hadde noen fortalt meg at dette er det hotteste bandet fra Austin for tida hadde jeg ikke tvilt et sekund!

Musikken er spekket med twangy gitarer, en tung rytmeseksjon og med akkurat nok musikalske detaljer til at det blir spennende uten å virke overprodusert og jålete. Lydmessig er det også innertier.

Og selvfølgelig er coveret like smakfullt laget som resten av cd-en. Jeg har prøvd, men jeg klarer ikke å finne noe negativt med Nilsen’s Southern Harmonys "Hardcore Roadhouse Gospel". Dette er, etter min mening, en av de beste norske countryskivene noensinne."


nilsen

Hardcore Roadhouse Gospel
Musikkavisen skriver:

"Bjørn Nilsen har reist på tur gjennom samtlige sørstater i USA på jakt etter inspirasjon til dette albumet. La meg si det sånn: Reisen var vellykket!
Det er noe rotekte og rått over soundet som gjør at dette høres veldig ekte og overbevisende ut. "


nilsen

Hardcore Roadhouse Gospel
Rune Westengen - Romerikes Blad skriver:

"Han er en mann med forbilder som Gram Parsons, Steve Earle og Bob Dylan, mye pågangsmot og en dugelig porsjon talent. Denne gangen har han truffet godt. Dette er countryrock av godt merke. Gode melodier bærer hele albumet, som også er velspilt og solid produsert. Kledelig røft i kantene, bra driv og trøkk, og med musikere som evner å kle låtene i mange lekre detaljer. Nilsen har reist langt og lenge i USA for å finne inspirasjon. Dette er beviset på at det var en vellykket tur. Bra gjort. "


nsh

NSH
Arild Rønes - Rockmag. skriver:

"Bjørn Nilsen har med seg en rekke musikere på denne skiva, både norske (fra Jetsurfers bl.a.) og amerikanske. Felles for alle er at de er svært dyktige og sammen med en superb produksjon og bra låtmateriale gjør de denne skiva til en ren nytelse.

Til tross for at "southern rock" ikke akkurat er min favoritt-sjanger gleder jeg meg til å høre mer fra NSH.
"


Rundbrenner Records

utgir i all hovedsak norsk rootsmusikk, med underarter av punk og country.

Selskapet har eksistert siden 1990, og har hele tiden satset på å gi smalere typer musikk en mulighet til å nå ut til et litt større publikum.

Vi er spesielt stolte av å være opphavsmenn til sjangeren Nordicana, som blant annet The Men They Couldn't Shave er hovedeksponenter for!

Rundbrenner Records' katalog

Nyheter

Over to måneder siden
01.02.2016 - 15:03:19

cover

Viseesigjen er tittelen på fersk plate fra Roy & Rypejegerne - januar 2016.

Les mer

© 2010 Rundbrenner Records | Design & utvikling: Rune Nummedal